نیروهای خدمات از امکانات دانشگاه به درستی استفاده کنند

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۷:۰۴ کد : ۲۳۶۴ اخبار دانشگاه
رییس اداره امور عمومی دانشگاه کاشان بر درست مصرف کردن امکانات و مواد مصرفی نیروهای خدماتی تاکید کرد.

مهدی پورافشین در جمع نیروهای خدمات این دانشگاه اظهار داشت: نیروهای خدماتی باید با توجه به شرایط کنونی جامعه نسبت به مقوله درست مصرف کردن امکانات و مواد مصرفی اهتمام بیشتری داشته و با همدلی و همکاری بیشتر گام بلندتری در جهت پیشرفت و ارتقاء سطح کمی و کیفی دانشگاه و جامعه فرهنگی بردارند.

وی با اشاره به طراحی و به اجرا گذاشتن فرم ارزیابی عملکرد پرسنل خدماتی بصورت ماهیانه ابراز امیدواری کرد: بتوان ضمن بررسی میزان رضایتمندی مجموعه از عملکرد افراد، کارگر نمونه سال را نیز انتخاب و معرفی نمود.

وی، با تاکید برشعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی توسط رهبر عظیم الشان انقلاب افزود: پرسنل خدماتی همچون گذشته بایستی حضوری فعال و پرشور در انتخابات داشته باشند.

رییس اداره عمومی دانشگاه کاشان، گزارشی از فعالیت های انجام شده این اداره در سال گذشته را ارائه کرد ویادآورشد: برای نخستین بار سندی تدوین شد که مواد شوینده و کلیه ابزارآلات نظافتی دانشگاه استاندارد سازی شد.

وی تدوین آئین نامه تشویق و تنبیه پرسنل خدمات را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و تصریح کرد: فرم ارزیابی عملکرد نیروهای خدمات نیز عملیاتی شده است.

پورافشین خاطر نشان کرد: در راستای خدمات رسانی بهتر کارگاه تشریفات نیز ویژه پرسنل خدمات دردانشگاه کاشان برگزار شد.

در این نشست که مدیر عامل شرکت نیک گستر کویر کاشان نیز حضور داشت نیروهای خدماتی مشکلات خود را بیان داشتند.

در دانشگاه کاشان 77 نیروی خدمات مشغول به فعالیت هستند.