نمایشگاه ایثار در دانشگاه کاشان گشایش یافت

۰۷ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۳۵۹ اخبار دانشگاه
نمایشگاه "ایثار" همزمان با پنجمین یادواره شهدای دانشجو و چهارمین سالگشت تدفین شهدای گمنام دانشگاه کاشان با حضور معاون هماهنگ کننده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء گشایش یافت.

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه ماکت های جغرافیایی عملیات دفاع مقدس، پوستر و عکس های دوران جنگ و رزمندگان، لوح های فشرده مستندات جنگ، لوازم و ادوات رزمندگان ارائه شده است.

حجت الاسلام شیخ زاده افزود: این نمایشگاه در راستای برگزاری چهارمین یادواره شهدای دانشجوی این دانشگاه، تجلیل و تکریم از یاد و خاطره شهدا و ارتقاء فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانشجویان برگزار شده است.

وی خاطر نشان کرد: پنجمین یادواره شهدای دانشجو این کاشان  با حضور سردار ناصح مشاور عالی رییس ستاد مشترک نیروهای مسلح و دکتر سید جواد ساداتی نژاد معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از خانواده شهدا، هفتم اسفند در دانشگاه کاشان برگزار می شود.