پرسنل حراست و انتظامات دانشگاه کاشان بیش از 10 هزار سی سی خون اهدا کردند

۱۵ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۱:۵۱ کد : ۲۳۵۶ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری، پرسنل انتظامات و حراست دانشگاه کاشان در یک اقدام خداپسندانه بیش از 10 هزار سی سی خون اهدا کردند.

مدیر حراست دانشگاه کاشان، هدف از این اقدام را، ارتقاء سطح سلامت فردی پرسنل و ارج نهادن به عمل خداپسندانه اهداء خون ذکر کرد.

محمدرضا منزوی، با اشاره به نیاز بیماران به خون در سطح کشور اظهار داشت: توجه به مسئله اهدای خون یکی از عوامل در نشاط و شادابی بوده و سبب کمک به بیماران و افراد نیازمند به منابع متعدد خونی می شود.

وی، با اشاره به اینکه این اقدام از سوی واحد فرهنگی انتظامات این دانشگاه انجام گرفت خاطر نشان کرد: برای این امر خداپسندانه حدود 44 نفر از کارکنان انتظامات این دانشگاه ثبت نام کردند که با توجه به شرایط کاری حدود 25 نفر از کارکنان خون اهدا کردند.

مدیر حراست دانشگاه کاشان، به دیگر برنامه های واحد فرهنگی انتظامات این دانشگاه اشاره کرد و افزود: اردوی زیارتی، مسابقات فرهنگی، زیارت عاشورا و  کلاس اخلاق از جمله برنامه های فرهنگی واحد انتظامات دانشگاه کاشان است.