دکتر ساداتی نژاد: 220 خیر، حمایت کنندگان آموزش عالی کشورند

۰۲ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۴۴ کد : ۲۳۵۴ اخبار دانشگاه
دبیر کمیته خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: 220 خیر، توسط سامانه کمیته خیرین وزارت علوم شناسایی شده که به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور خدمت رسانی می کنند.

دکتر سید جواد ساداتی نژاد، در همایش ملی وقف با تاکید بر آموزش عالی ایران در دانشگاه کاشان افزود: خیرین و واقفین حدود 200 میلیارد تومان در حوزه آموزش عالی کشور سرمایه گذاری کرده اند.

وی، به 30 کمیته خیرین و مجمع خیرین در دانشگاه های کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در 60 دانشگاه کشور نیز در بخش خیرین رابط وجود دارد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به اهمیت حضور خیرین آموزش عالی در وزارت علوم اشاره کرد و افزود: طبق اساسنامه وزارت علوم، یک فرد خیر بایستی در هیات امنای دانشگاه ها عضو باشد.

دکتر ساداتی نژاد خاطر نشان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری درصدد است تا با ارتقاء نقش خیرین در عرصه آموزش عالی زمینه حضور آنها را در بالاترین مراجع تصمیم‌سازی این بخش فراهم سازد.

دبیر کمیته خیرین وزارت علوم، با اشاره به اینکه خیرین همیشه در توسعه  فضاهای آموزشی اعتبارات عمرانی دانشگاه ها را حمایت کرده اند ابراز امیدواری کرد: تا با توجه به نیاز دانشگاه ها به تجهیزات پژوهشی وکارهای تحقیقاتی و خرید کتاب در این راستا نیز حمایت خود را دریغ نکنند.