دانشگاه کاشان قهرمان مسابقات فوتسال دانشگاه های منطقه ۶ انتخابی المپیاد ورزشی کشور شد

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۳۴۸۵ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت:  تیم فوتسال پسران در مسابقات انتخابی المپیاد ورزشی منطقه 6 ورزش کشور قهرمان شد.
رمضانی علوی اظهار داشت: در این دوره از مسابقات تیم کاشان در فینال با دانشگاه شهرکرد در وقت قانونی به تساوی یک بر یک رسید و در ضربات پنالتی موفق شد با نتیجه ۴ بر ۲  به پیروزی دست یابد و ضمن کسب عنوان قهرمان منطقه 6 کشور و مجوز حضور در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور را دریافت نماید.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان  با ترکیب رضا حبیب نژاد، مهدی حسین زاده، مرآت کریمی، علیرضا نوحی، حسن رجیم زاد، سجاد طهماسبی، امیر پیوند، حسین افضلی، یونس صادقی، مهدی محمدی، امیر علی میر  باقری، علی قربان و به سرپرستی مهندس محمد ناظمی و سرمربیگری اکبر عظیمی در این مسابقات حضور داشتند.
وی این موفقیت ورزشی را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که این تیم بتواند در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور روی سکو قرار گیرد.

کلید واژه ها: کشور دانشگاه ورزشی کاشان تیم مسابقات