برگزاری نخستین جلسه مرکز مشاوره آماری دانشگاه کاشان

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۵ کد : ۲۳۴۷۵ اخبار دانشگاه

نخستین جلسه مرکز مشاوره آماری دانشگاه کاشان در محل دانشکده ی علوم ریاضی در روز دوشنبه 21 اسفندماه برگزار شد.
در این جلسه ضمن قدردانی از مساعدت مسؤولین دانشگاه بویژه  دکتر کتابی و دکتر جهانی پور و همکاری اعضای گروه آمار، بابت پیگیری جهت تاسیس این مرکز؛ گزارشی از روند تاسیس و تصویب اساسنامه آن بیان شد.
در ادامه اعضای جلسه ضمن تاکید بر لزوم وجود چنین مرکزی در دانشگاه بر همگرایی و تعامل این مرکز با سایر دانشکده ها و مجموعه های دانشگاه و تلاش مرکز در راستای حل معضلات آماری دانشگاه و سازمان ها و صنایع و برگزاری کارگاههای تخصصی ویژه دانشجویان تأکید ورزیدند.
ایجاد شناسنامه علمی برای مرکز در طول دوره تصدی اعضا، از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
بدینوسیله از کلیه دانشگاهیان دعوت می شود در راستای انجام پژوهش های آماری به دفتر این مرکز  در دانشکده علوم ریاضی مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: مرکز دانشگاه جلسه آماری دانشکده تاسیس