هجدهمین نشست هیأت امناء دانشگاه کاشان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۹ کد : ۲۳۴۷۱ اخبار دانشگاه

هجدهمین نشست عادی هیأت امناء دانشگاه کاشان با حضور اعضای حقوقی و حقیقی روز چهارشنبه ۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  برگزار شد.
رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه کاشان  با بیان اینکه موضوعات مهمی در این جلسه بررسی و  تصویب شد، افزود: در این نشست برخی مواد آیین نامه حق التدریس مصوبه هشتمین نشست عادی هیات امنا در سال ۹۶  اصلاح شد.

دکتر حمیدرضا محمدی افزایش ضریب محاسبه حق التدریس پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد  از ۰.۷۵ به ۱ را از جمله مصوبات این نشست عنوان کرد و اظهار داشت: به این ترتیب مصوبه سال ۹۶ هیات امنا در دوره مدیریت قبلی دانشگاه اصلاح شد که این امر می تواند باعث افزایش رضایتمندی اعضای هیات علمی و ارتقای کیفیت پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد شود.

وی خاطر نشان کرد: همچنین جهت رفع نگرانی بابت ضریب کاهشی در تشکیل کلاس‌های دوره کارشناسی، حداقل نفرات مجاز برای تشکیل کلاس ها اصلاح و کاهش یافت.
دکتر محمدی، تصویب طرح جامع پارک علم و فناوری دانشگاه و همچنین افزایش نرخ حق التدریس اساتید مدعو را از دیگر دستورات و مصوبات این نشست عنوان کرد.

کلید واژه ها: نشست دانشگاه هیات افزایش نامه کارشناسی