نشست تجلیل از ایثارگران دانشگاه کاشان و بزرگداشت روز شهید برگزار شد

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۲۳۴۶۹ اخبار دانشگاه

نشست تجلیل از ایثارگران دانشگاه کاشان (آزادگان سرافراز، جانبازان گران‌قدر، فرزندان معزّز شهدا) و گرامیداشت روز شهید روز شنبه ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۲ در سالن سردار شهید سلیمانی برگزار شد.
در این جلسه که با حضور ارزشمند عزیزان ایثارگر برگزار شد، ابتدا  دکتر مصطفی باغمیرانی، مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران، گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کردند.
در ادامه رییس دانشگاه گزارشی از اهم اقدامات و افتخارات دانشگاه را در طول یکسال گذشته در بخش‌های مختلف بویژه حوزه کارکنان و فعالیتهای بین المللی، ارتباط با جامعه و صنعت، دانش بنیان و پارک علم و فناوری و کسب رتبه نخست در بین همه دانشگاه‌های کشور در نظام رتبه‌بندی بین‌المللی گرین متریک در سال ۲۰۲۳ اشاره کرد.
سپس سردار رضا کاظمی، از یادگاران دفاع مقدس، به ذکر خاطراتی از مبارزات قبل از انقلاب و دفاع مقدس و به تبیین شخصیت فرهنگی اجتماعی مرحوم دکتر عباس شیبانی، از مبارزان انقلابی اهل کاشان پرداختند که مطالب ایشان با استقبال خوب حاضران روبرو شده و فضای جلسه حال و هوای معنوی ایام دفاع مقدس را بخود گرفت.
در پایان برای عرض احترام و قدرشناسی توسط رییس دانشگاه از عزیزان ایثارگر دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

کلید واژه ها: دانشگاه رییس دانشگاه مقدّس دفاع مقدس دفاع رییس رتبه عزیزان