دبیر فرهنگی شورای امنیت ملی: ۴۰۰ هزار سازه آبخیزداری در کشور باید اجرا شود

۱۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۱ کد : ۲۳۴۴۵ اخبار دانشگاه
دبیر فرهنگی شورای امنیت ملی: ۴۰۰ هزار سازه آبخیزداری در کشور باید اجرا شود

دبیر کمیته فرهنگی شورای امنیت ملی گفت: برای رفع مشکلات آبخیزداری، ۴۰۰ هزار سازه آبخیزداری باید در کشور ایجاد شود.

دکتر خدابخشی در هجدهمین همایش ملی علوم زمین و مهندسی آبخیزداری ایران در دانشگاه کاشان؛ به اجرای طرح ملی مسکن در کشور اشاره کرد و افزود: در حوزه آبخیزداری نیز باید نهضت ملی شکل گیرد.
وی به اجرای طرح یک میلیارد درختکاری در کشور اشاره کرد و افزود:  این طرح به شرط مدل حاج قاسم سلیمانی و مشارکت مردم امکان پذیر است.
وی با اشاره به چالش های ابخیزداری خاطر نشان کرد: همه شهرها باید گفتمان پسا آبخیزداری داشته باشند.
وی مشارکت مردمی در اجرای پروژه های آبخیزداری داری را حایز اهمیت دانست و گفت: در  اجرای طرح جنگلکاری و درختکاری   با راه‌اندازی پویش بذرکاری در هفتاد و چهار نقطه‌ زاگرس حماسه ایجاد شده است.
وی آبخیزداری بیولوژیک  را مورد تاکید قرار داد و افزود: برای رفع چالش های ابخیزداری باید عملیات دفاع مقدس را طراحی کرد و آبخیزداری بیولوژیک راه حل مبارزه با مشکلات است.

دکتر خدابخشی اظهار امیدواری کرد تا برگزاری این همایش در سال آینده بتواند در همه استان های کشور به گفتمان تبدیل شود و برای رفع چالش هازی آبخیزداری، همه مردم، مسئولان، دانشجویان و اساتید پای کار آمده و راهکار بیندیشند.

کلید واژه ها: آبخیزداری طرح اجرای طرح ملی اجرای کشور اشاره