یازدهمین نشست شورای دانشگاه کاشان در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

۱۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۹ کد : ۲۳۴۳۰ اخبار دانشگاه

روز دوشنبه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ یازدهمین جلسه شورای دانشگاه کاشان با حضور اعضای حقوقی و حقیقی تشکیل شد.

در این جلسه شیوه نامه انتخاب اعضای حقیقی هیات ممیزه پس بحث، بررسی و اصلاح به تصویب رسید. براساس این شیوه از هر دانشکده، یک عضو هیات علمی با مرتبه استادی یا دانشیاری با رای اعضای همان دانشکده و از طریق برگزاری انتخابات حضوری برای عضویت در هیات ممیزه دانشگاه انتخاب خواهد شد.

همچنین در این جلسه با ایجاد رشته مخاطرات محیطی در مقطع ارشد در دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین موافقت شد. بررسی نحوه تشکیل کلاس‌های دانشگاه در هفته آینده موضوع دیگر این جلسه بود، که با توجه به تاکیدات و مکاتبات متعدد معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تشکیل حضوری کلاس ها، مقرر گردید که همه کلاس‌های دانشگاه در هفته آینده بصورت حضوری تشکیل گردد.

در پایان از زحمات اعضای محترم شورای دانشگاه در حوزه‌های مختلف اموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و اداری مالی در طول سال ۱۴۰۲ توسط رییس دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آمد.

کلید واژه ها: دانشگاه جلسه تشکیل اعضای حضوری دانشکده