رییس دانشگاه کاشان: نهضت مشارکت خیرین در آموزش عالی، گام موثر توسعه علمی کشور است

۰۱ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۵۹ کد : ۲۳۴۳ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: نهضت مشارکت عمومی خیرین و حضور واقفین در عرصه های مختلف آموزش عالی گام ارزنده و مثبتی است که زمینه رشد و شکوفایی علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه های کشور را فراهم می کند.

دکتر عباس کتابی، در همایش ملی وقف با تاکید بر آموزش عالی اظهار داشت: وقف می تواند توسعه‌ی همه جانبه و اقتصادی کشور را فراهم می سازد.

وی، به سنت حسنه وقف درابعاد مختلف علمی، فرهنگی و اقتصادی اشاره کرد و افزود: سنت وقف را یکی از مصادیق خیر خواهی و دارای نقشی اثرگذار در پیشرفت های علمی، فرهنگی، اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه منبع اصلی دانشگاه های برتر آمریکا از طریق وقف است خاطر نشان کرد: سرمایه گذاری خیرین در دانشگاه ها نقش به سزایی در تربیت نیروی انسانی و کاربردی کردن علوم دارد.

رییس دانشگاه کاشان، فرهنگ سازی و نگاه علمی به وقف را لازم دانست و  افزود: آموزش، اطلاع رسانی و برنامه ریزی صحیح در ترویج و اشاعه‏ فرهنگ وقف در جامعه نقش اساسی دارد.

وی تاکید کرد: از نظر اسلام وقف راهگشایی برای رفع محرومیت‏های مادی و معنوی جامعه و یادگار جاودانه‏ای از کرامت انسان به پیشگاه بشریت و پیوند با آفریدگار متعال است.

دکتر کتابی، برگزاری این همایش را با موضوعات مختلف فقهی و حقوقی، اجتماعی، فرهنگی و ادبیات و هنر وقف حایز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: بایستی در قبال تبلیغ و ترویج فرهنگ این سنت حسنه الهی با تلاش هرچه بیشتر گام برداریم.