توصیه‌های لازم به داوطلبان آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۳۴۲۰ اطلاعیه ها
توصیه‌های لازم به داوطلبان آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش

نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در آزمون‌های سازمان سنجش از برگزاری آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش هم‌زمان با بقیه حوزه‌های امتحانی سراسر کشور در دانشگاه کاشان خبر داد. دکتر مصطفی زاهدی فر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه افزود داوطلبان صبح جمعه مورخ 1402/12/18 با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. تعداد کل داوطلبان 3681 نفر می‌باشند که 3189 نفر زن و 492 نفر مرد می‌باشند. ایشان جهت دسترسی آسان داوطلبان به حوزه امتحانی و رفاه حال بیشتر مواردی را ذکر نمودند:

1-همراه داشتن تجهیزات الکترونیکی شامل تلفن همراه، ساعت، دستبند، عینک و انگشتر هوشمند، همچنین ماشین حساب، پیجر و هندزفری، خودکار و پاک‌کن هوشمند، کتاب، جزوه، نت و یادداشت در جلسه آزمون غیرمجاز است و داوطلبان باید از  همراه داشتن این لوازم خودداری کنند.

2-وسایل فلزی مانند گل سر، تل، آینه، ساک، کیف دستی، مواد خوراکی و بطری آب معدنی و مایعات از دیگر مواردی است که داوطلبان نباید به همراه داشته باشند. به داوطلبان خانم تأکید می‌گردد با توجه به تعداد زیاد داوطلب، انتظامات دانشگاه هیچ گونه مسئولیتی در قبال تحویل گرفتن کیف دستی شما ندارد پس از به همراه داشتن آن هنگام ورود به محل آزمون خودداری بفرمایید .

3-داوطلبان لازم است حتماً پرینت کارت شرکت در جلسه آزمون را جهت ارائه در مبادی ورودی دانشگاه و حوزه آزمون به همراه داشته باشند

4-همراه داشتن اصل کارت ملی یا شناسنامه، دو عدد مداد سیاه نرم پررنگ، پاک کن و تراش معمولی در جلسه آزمون ضروریست.

5-به دلیل شرایط خاص بیماری‌های واگیردار فصلی و جلوگیری از ازدحام، به خانواده‌های محترم داوطلبان توصیه می‌شود از همراهی عزیزان خود خودداری نمایند.

6-دانشگاه جهت رفاه حال داوطلبان در شرایط سرد فصل، امکان پارک خودرو در پارکینگ‌های دانشگاه را فراهم نموده است

7- با توجه به تعداد بالای داوطلبان، بهترین زمان خروج از منزل برای دسترسی به حوزه امتحانی ساعت 6:30 می‌باشد.

8-آزمون در دانشکده‌های ادبیات، علوم انسانی و ساختمان مرحوم اسلامی برگزار خواهد شد. با توجه به کثرت تعداد، به داوطلبان توصیه می‌گردد قبل از خروج از منزل، شماره داوطلبی و محل آزمون خود را از روی کارت ورود به جلسه بررسی نمایند تا هنگام ورود به مبادی ورودی دانشگاه بر اساس جدول زیر از بنرهای راهنما جهت دسترسی آسان‌تر به محل ساختمان امتحان بهره بگیرند:

از شماره

تا شماره

محل آزمون

محل ورود به دانشگاه

دانشکده ادبیات

دانشکده علوم انسانی

برادران

ساختمان مرحوم اسلامی

درب شماره1دانشگاه (جنب بانک تجارت)

برادران

ساختمان مرحوم اسلامی

درب شماره1دانشگاه (جنب بانک تجارت)

در پایان برای همه جوانان عزیز سرزمین پهناور ایران آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.