دانشجوی دانشگاه کاشان نمونه کشوری شد

۰۱ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۳:۱۸ کد : ۲۳۴۲ اخبار دانشگاه
معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت:"مصطفی وطنی" در رشته مهندسی شیمی در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد از دانشگاه کاشان نمونه کشوری معرفی شد.

دکترمهدی شبانی افزود: این دانشجوی نمونه طی مراسمی لوح  تقدیر خود را از دست رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرد.

وی خاطر نشان کرد: معرفی این دانشجو به عنوان نمونه کشوری در بین 80 دانشجوی نمونه وزارت علوم، بر اساس شاخص های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی انتخاب شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان یادآورشد: در این مراسم اعلام شد به دانشجویان نمونه، سهمیه و هزینه اعزام به عمره مفرده دانشجویی پرداخت و تسهیلاتی برای ادامه تحصیل و جذب در هیات علمی دانشگاه ها اعطا می شود.

دکتر شبانی خاطر نشان کرد: این دانشگاه طی چهارسال به طور مداوم دانشجوی نمونه کشوری داشته است.

لازم به ذکر است: مصطفی وطنی از سال 84 تا 87 در دوره کارشناسی و از سال 88 تا 90 در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل و در حال حاضر نیز در دوره دکترای دانشگاه امیرکبیر تهران ادامه تحصیل می دهد.