پایان مسابقات فوتسال کارکنان و قهرمانی تیم الدورادو دانشگاه کاشان

۳۰ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۶:۰۹ کد : ۲۳۳۶ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از پایان مسابقات فوتسال کارکنان و قهرمانی تیم الدورادو این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی افزود: این مسابقات که با حضور 11 تیم 8 نفره به مدت 13 هفته ادامه داشت، تیم الدورادو توانست قهرمانی این دوره مسابقات را کسب کند.

وی اظهار داشت: تیم های تکنسین ها و شهاب توسعه نیز در این دوره مسابقات به ترتیب به مقام های دوم و سوم دست یافتند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: تیم اخلاق این دوره مسابقات نیز، تیم باباخلیل معرفی و آقای محسن زیارتی از تیم الدورادو با 16 گل زده بعنوان آقای گل مسابقات انتخاب شد.

رمضانی یادآور شد: این دوره مسابقات  در راستای حفظ سلامت ونشاط و کاهش استرس در محیط کار و توسعه امر ورزش در میان کارکنان دانشگاه برگزار گردید.