تجهیزات آزمایشگاهی وام ارزی تحویل دانشگاه کاشان شد

۳۰ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۳۳۵ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: محموله وام ارزی تجهیزات آزمایشگاهی رله و حفاظت دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر این دانشگاه خریداری و تحویل شد.

دکتر مجید منعم زاده، ارزش ریالی این تجهیزات را بالغ بر یک میلیارد تومان ذکر کرد و ظهار داشت: این تجهیزات از محل خرید مرحله دوم وام ارزی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری تحویل این دانشگاه شده است.

وی، ورود این تجهیزات آزمایشگاهی را در راستای ارتقاء سطح علمی دانشجویان واساتید لازم دانست و افزود: خرید این تجهیزات ارتقاء رشته های مختلف تحصیلی و توسعه سطع علمی و آموزشی دانشجویان این دانشگاه را فراهم می کند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان یادآورشد: با وارد شدن این تجهیزات در مجموع شانزده محموله ارزی خریداری شده این دانشگاه تحویل شده و امید است در آینده نزدیک شاهد تحویل و راه اندازی سایر تجهیزات خریداری شده باشیم.

دکتر منعم زاده یادآورشد: دانشگاه کاشان در خرید تجهیزات مرحله دوم وام ارزی جز موفق ترین دانشگاه های کشور بوده است.