نمایشگاه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) دردانشگاه کاشان گشایش می یابد

۲۹ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۳۳۴ اخبار دانشگاه
مدیر روابط عمومی دانشگاه کاشان، از برگزاری نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای علمی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) در این دانشگاه خبر داد.

مهدی محمدزاده افزود: در این نمایشگاه، قرارگاه سازندگی  خاتم الانبیاء، دستاوردهای علمی و تحقیقاتی خود را ارائه می دهند.

وی، هدف از برگزاری این نمایشگاه در دانشگاه کاشان را، آشنایی اساتید و دانشجویان با آخرین فعالیت ها و دستاوردهای این قرارگاه و تشویق و ترغیب دانشجویان به پژوهش های کاربردی ذکر کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این نمایشگاه از ششم تا نهم اسفند ماه درمحل دائمی نمایشگاه های  دانشگاه کاشان برای بازدید علاقمندان دایر است.