استاد دانشگاه فلوریدا:علم بایستی در خدمت انسان ها قرار گیرد

۲۳ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۸:۰۷ کد : ۲۳۲۴ اخبار دانشگاه
یک استاد دانشگاه فلوریدا آتلانتیک گفت: از علم بایستی در راستای رفع نیازها و خدمت به انسانها استفاده شود.

دکتر علی زیلوچیان، در جمع دانشجویان دانشگاه کاشان، در پاسخ به این سوال که علم بهتر است یا ثروت افزود: علمی سودمند و منفعت دارد که در راه هدف های ارزشمند انسان ها قرار بگیرد.

وی اظهار داشت:  شما دانشجویان که علم را تحویل جامعه می دهید، نسل آینده را می سازید و شکل می دهید .

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: ممکن است علمی را که شما تحویل جامعه می دهید بازدهی مالی نداشته باشد ولی به طور یقین بازدهی معنوی آن نصیب شما خواهد شد.

وی، توسعه علمی دانشجویان ایرانی را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: پژوهش و انجام کارهای تحقیقاتی و ارتباط با صنعت رمز توسعه علمی و اقتصادی کشور است.

دکتر زیلوچیان،  پیشرفت های علمی و توسعه فضاهای آموزشی دانشگاه کاشان را مایه افتخار دانست و افزود: توسعه مراکز پژوهشی و ایجاد مراکز تحقیقاتی مایه مباهات و افتخار برای کشور و نشان از پیشرفت پژوهش و تحقیقات و کارهای پژوهشی و کاربردی در این دانشگاه است.

وی یادآورشد:  بکارگیری استادان توانمند و با کیفیت عالی در دانشگاه ها و انجام کارهای تحقیقاتی و ارتباط هر چه بیشتر دانشجویان با صنعت می تواند منشاء تحولات و توسعه علمی و رفع مشکلات اقتصادی کشور باشد.

در این جمع دانشجویان نیز سوالات خود را با این استاد دانشگاه مطرح کردند.