پنجمین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۳ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۳۲۳ اخبار دانشگاه
مدیر شاهد وایثارگر دانشگاه کاشان، از برگزاری پنجمین یادواره شهدای دانشجویان این دانشگاه با عنوان مهاجران بی نشان خبر داد.

مدیر شاهد وایثارگر دانشگاه کاشان، از برگزاری پنجمین یادواره شهدای دانشجویان این دانشگاه  با عنوان مهاجران بی نشان خبر داد.

حجت الاسلام احمد شیخ زاده افزود: این یادواره همزمان با پنجمین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام در هفتم اسفند ماه در تالار آزادی این دانشگاه برگزار می شود.

وی اظهار داشت: در این یادواره "سردار ناصح" مشاور عالی رییس ستاد مشترک سخنرانی خواهد کرد.

وی، مداحی حاج آقا نبوی، مداح مطرح کشوری را از دیگر برنامه های این یادواره ذکر کرد و افزود: این یادواره به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی و سه شهید گمنام این دانشگاه، تجلیل و تکریم از خانواده شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می شود.

حجت الاسلام شیخ زاده، برگزاری دعای کمیل و غبارروبی گلزار شهدا را از برنامه های جنبی این یادواره برشمرد و خاطر نشان کرد: در حاشیه برگزاری ابن یادواره، نمایشگاه کتابی با عناوین جنگ و دفاع مقدس و خاطرات شهدا ارائه می شود.

لازم به ذکر است دانشگاه کاشان، 22 شهید دانشجو را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.