دکتر سید جواد ساداتی‌نژاد رئیس دانشگاه کاشان شد

۲۹ فروردین ۱۳۸۶ | ۱۵:۴۵ کد : ۲۳۰ اخبار دانشگاه

دوشنبه 27/1/86 طی آیین‌ خاصی ضمن تقدیر و تجلیل از زحمات و خدمات 5 ساله دکتر حسن دقیق؛ دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد به عنوان رئیس جدید دانشگاه کاشان معرفی شد. در آیین معارفه دکتر محمود ملاباشی معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آیت‌ا... حاج شیخ عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، مهندس نیلی معاون برنامه‌ریزی استانداری، فرماندار، رؤسای دانشگاه‌های منطقه، رئیس و معاونان دانشگاه شهرکرد، اعضای شورای شهر و رؤسای ادارات و نهادهای شهرستان کاشان در کنار استادان و کارکنان و انبوه دانشجویان دانشگاه حضور داشتند. دکتر دقیق به هنگام تودیع گزارش مبسوطی از فعالیت‌های پنج ساله خود روند رشد و شکوفایی کمی و کیفی دانشگاه را در این دوره برشمردند. دکتر ساداتی‌نژاد هم با ذکر برخی دیدگاه‌های خود در رابطه با چگونگی حرکت دانشگاه در بخش‌های مختلف از آحاد دانشگاهیان برای پیشبرد اهداف دانشگاهی طلب همراهی کرد.

آیت‌ا... نمازی، دکتر محمود ملاباشی و مهندس نیلی هم در سخنان جداگانه‌ای به تربیت اهمیت علم آموزی از منظر روایات اسلامی، سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای ایجاد بستر گسترده تحصیل در دانشگاه‌ها و شاخص‌های کمی و کیفی استان به ویژه در بخش آموزش عالی نسبت به شاخصه‌های کشوری را برشمردند.

نکته شایان توجه در آیین تودیع و معارفه استقبال گرم و پرشور دانشجویان و قدردانی آنها از زحمات و تلاش‌های دکتر دقیق بود.