افتخاری دیگر برای حوزه‌ی بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در سومین جشنواره مالک اشتر اصفهان

۲۴ آذر ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۰ کد : ۲۲۹۸۲ اخبار دانشگاه

حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در سومین  جشنواره  مالک اشتر اصفهان در زمینه های جنگ اقتصادی ، علمی و پژوهشی، اجتماعی و اردویی،  فرهنگ سازی  و  رسانه و فضای مجازی برتر و شایسته تقدیر شد.

️ این مراسم با حضور استاندار اصفهان، فرماندهی محترم سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان و فرماندهی محترم ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان و جمعی از مسئولین استانی روز پنج شنبه ۱۶ آذر در دانشگاه اصفهان برگزار گردید.

جشنواره مالک اشتر به صورت متمرکز توسط ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان مدت 3 سال است که شروع به فعالیت نموده  که امسال دانشجویان بسیجی دانشگاه ها در ۱۱ عرصه تخصصی از جمله جهادی، سیاست‌ورزی، فرهنگی و اجتماعی، رسانه، اجتماعی و حقوقی، مطالعات زنان و جنگ اقتصادی، موفق به کسب رتبه های برتر شدند.

کلید واژه ها: اصفهان استان اصفهان استان دانشجویی بسیج دانشجویی دانشگاه بسیج اجتماعی