آب گریوه و انبونه مقصد یازدهمین صعود دانشجویی دانشجویان دانشگاه کاشان(گرامیداشت شهدای دانشجو)

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۸ کد : ۲۲۹۶۲ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی  دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت 16 آذر روز دانشجو ، دانشجویان دختر به قله انبونه(1750 متری) و پسران به قله آب گریوه(2300 متری)  صعود کردند.

رمضانی علوی   افزود: این برنامه با حضور 17 نفر از دانشجویان دختر  و 20 نفر از دانشجویان پسر به مناسبت 16 آذر روز دانشجو و گرامیداشت شهدای دانشجو برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این صعود را، افزایش روحیه شادابی و نشاط، تقویت اراده و اعتماد به نفس و افزایش روحیه غلبه بر سختی ها ذکر و خاطر نشان کرد: معرفی الگوها و اسطوره های قهرمان امنیت و دفاع از کشور  از دیگر اهداف برنامه ها صعود دانشجویان در سال های اخیر بوده است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود:  برنامه صعودهای دانشجویی هر ساله دو بار در سال و در ماه های اردیبهشت و آذر ماه برگزار می گردد.

رمضانی علوی از برگزاری برنامه های قهرمانی، تفریحی و آموزشی و مهارت افزایی همزمان با ایام 16 آذر روز دانشجو خبر داد و افزود: برنامه تفریحی موج های آبی قم در تاریخ 15 آذرماه (ویژه پسران) و 16 آذرماه (ویژه دختران) برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: همچنین در راستای سیاست توانمند سازی دانشجویان بویژه دانشجویان تربیت بدنی و مهارت آموزی دوره تئوری مربیگری درجه 3 دانشجویان دختر و پسر با حضور 35 نفر از دانشجویان برگزار شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود: در راستای سیاست مهارت افزایی و آمادگی شغلی دانشجویان تربیت بدنی، دوره مربیگری درجه 3 آمادگی جسمانی ویژه دختران در هفته جاری برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشجویان نفر دانشجویان دانشجویان دختر تربیت مدیر تربیت تربیت بدنی تربیت بدنی دانشگاه تربیت بدنی دانشگاه کاشان برگزار بدنی