ارسال 145 مقاله علمی به همایش ملی وقف با تاکید بر آموزش عالی دانشگاه کاشان

۰۳ بهمن ۱۳۹۱ | ۲۲:۵۱ کد : ۲۲۸۷ اخبار دانشگاه
دبیر برگزاری همایش ملی وقف با تاکید بر آموزش عالی، از ارسال حدود 145 مقاله اصلی علمی از محققان، پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور به دبیرخانه این همایش خبر داد.

دکتر محسن نیازی افزود: علاوه بر این تعداد آثار، حدود 205 چکیده مقاله نیز دریافت شده که برای داوری ارسال شده است.

وی، وقف در اسلام و ایران، شناسایی مبانی علمی وقف و مسایل آن، ترویج فرهنگ وقف و تجلیل از خیرین آموزش عالی، تعمیق و گسترش سنت وقف در آموزش عالی، تبیین ابعاد فقهی، حقوقی، اجتماعی و فرهنگی وقف و چالش‌های فرهنگی و حقوقی وقف در ایران را از اهداف این همایش ذکر کرد.

دکتر نیازی خاطر نشان کرد: در این همایش محورهای وقف و آموزش عالی، ابعاد فقهی و حقوقی، اجتماعی، فرهنگی، روانشاختی و تربیتی، ابعاد اقتصادی، تاریخی، هنری و ادبی وقف مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.

مدیر گروه علوم اجتماعی و عضو هیات علمی دانشگاه کاشان یادآورشد: مقالات برتر در سه ویژه‌نامه مجلات علمی و پژوهشی به چاپ خواهد رسید.

این همایش در روز اول اسفند با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، سازمان اوقاف و امورخیریه و دانشگاه کاشان در تالار آزادی این دانشگاه برگزار خواهد شد.