انتخاب دکتر کتابی به عنوان نایب رییس کارگروه استانی پیاده سازی طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول آموزش عالی

۰۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۰ کد : ۲۲۸۵۱ اخبار دانشگاه

دکتر عباس کتابی رییس دانشگاه کاشان به عنوان  نایب رییس کارگروه استانی پیاده سازی طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول آموزش عالی انتخاب شد.

رئیس دانشگاه کاشان گفت: اولین جلسه کارگروه استانی پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان اصفهان روز پنج شنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۲ در دانشگاه اصفهان با حضور روسای دانشگاههای  اصفهان، صنعتی اصفهان، کاشان، فرهنگیان، پیام نور، فنی حرفه ای، آزاد اسلامی ، نماینده دانشگاههای غیر انتفاعی، رییس بنیاد نخبگان استان و رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، نمایندگان استاندار اصفهان و دکتر طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و چند نفر اساتید صاحبنظر تشکیل شد.
دکتر عباس کتابی افزود: این کارگروه براساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت ساماندهی رشته های موجود دانشگاههای، ماموریت گرایی و آمایش آموزش عالی، و مهارت آموزی و اشتغال پذیری دانش آموختگان در استان ها تشکیل می شود.

وی خاطر نشان کرد: به این ترتیب بخشی از وظایف و اختیارات شورای گسترش آموزش عالی به این کارگروه‌های استانی تفویض اختیار شده است و به عنوان تضمین اجرایی مصوبات این کارگروه،پیش نیاز طرح هرگونه توسعه رشته، گروه، دانشکده و... در شورای گسترش، اعلام موافقت این کارگروه خواهد بود. تداوم پذیرش رشته های موجود و یا ایجاد رشته های جدید منوط به بررسی میزان اشتغال دانش آموختگان خواهد بود.

با توجه به صدور حکم ریاست کارگروه استانی پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول آموزش عالی در استان اصفهان برای آقای دکتر هرسیچ رییس دانشگاه اصفهان از سوی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، در این جلسه  براساس تبصره ۱ ماده ۳ آیین نامه ابلاغی مربوط به این کارگروه، دکتر عباس کتابی، رییس دانشگاه کاشان به عنوان نایب رییس این کارگروه انتخاب شد.
همچنین مقرر گردید طرح آمایش آموزش عالی و طرح تحول آموزش عالی در منطقه کاشان توسط دانشگاه کاشان با همکاری روسای دانشگاه های منطقه کاشان انجام پذیرد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: عالی آموزش عالی آمایش آموزش عالی تحول آموزش عالی طرح تحول آموزش عالی اصفهان کارگروه کارگروه استانی آموزش آمایش آموزش