خودسازی معنوی و کار برای رضای خدا از برکات گروه های جهادی است

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۰ کد : ۲۲۸۲۸ اخبار دانشگاه

بمناسبت بزرگداشت هفته بسیج ، ویژه برنامه گردهمایی بسیجیان دانشگاه کاشان با موضوع معرفی رسالت ها و ماموریت های بسیج دانشجویی و معرفی معاونت های آن  با حضور دکتر محمد شریف زارعی فرماندار ویژه کاشان در سالن شهید علی محمدی برگزار شد.

فرماندار کاشان در مراسم گرامیداشت روز بسیج گفت: خودسازی معنوی و کار برای رضای خدا از برکات گروه های جهادی است.

محمد شریف زارعی در این نشست ضمن تبریک روز بسیج افزود: بسیج شجره طیبه و مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان است که در طول تاریخ به یادگار مانده اند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده جوانان در گروه های جهادی و بسیج سازندگی ، اظهار داشت: خودسازی معنوی و کار برای رضای خدا از برکات گروه های جهادی است که پایه تحقق حکومت ولی عصر حضرت مهدی عج خواهد شد.

وی تصریح کرد: کار جهادی، یک کار دوطرفه همراه با مشقت و عشق است و جهادگران علاوه بر خدمت به دیگران، خودشان هم از نعمت خودسازی بهره مند می شوند.

گفتنی است در ادامه این مراسم دانشجویان سوالات خود را مطرح کرده که با استقبال و پاسخگویی فرماندار کاشان همراه بود.

کلید واژه ها: بسیج کاشان فرماندار کاشان فرماندار جهادی گروه جهادی کار خودسازی