انتشار جدیدترین کتب اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۲ کد : ۲۲۷۹۰ اخبار دانشگاه

مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات  دانشگاه کاشان گفت: دو کتاب اثر دو عضو هیئت علمی خانم دانشگاه کاشان در پائیز سال جاری توسط انتشارات این دانشگاه منتشر شد.
دکتر احمدی زاده با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی به جامعه پرتلاش علمی دانشگاه کاشان افزود: ترجمه کتاب «راهنمای ورزشکاران برای دیابت» توسط سرکار خانم دکتر فاطمه کاظمی‎نسب، استادیار و عضو هیئت علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه کاشان و همچنین ترجمه کتاب «آنتن ها و انتشار امواج» توسط خانم دکتر زینب رحمانی، دانشیار و عضو هیئت علمی گروه لیزر و فوتونیک منتشر شده است.
 وی خاطر نشان کرد: کتاب «راهنمای ورزشکاران برای دیابت»  مشتمل بر 12 فصل با عناوین: جعبه ابزار ورزشکاران؛ تمرینات ورزشیِ متعادل‎کنندۀ قند خون؛ افزایش و کاهش انسولین و سایر کاتیون‎های دارویی؛ تغذیۀ صحیح و مکمل جهت انجام فعالیت؛ بهره گیری از تکنولوژی و مانیتورینگ (پایش) در راستای بهبود عملکرد؛ مانند یک ورزشکار فکر کردن و عمل کردن؛ پیشگیری و درمان آسیب‎های ورزشی؛ دستورالعمل برای فعالیت‎های خاص؛ ورزش‎های استقامتی؛ ورزش‎های قدرتی- استقامتی؛ ورزش‎های قدرتی؛ تفریح و ورزش در فضای باز با شماره فروست 695 منتشر گردیده است.
دکتر احمدی‌زاده افزود: همچنین خانم دکتر زینب رحمانی در کتاب «آنتن ها و انتشار امواج» که  با شماره فروست 698 در 9 فصل منتشر شده است به موضوعاتی همچون «تجزیه و تحلیل عددی آنتن گرافن دوقطبی-حلقوی پهن باند برای کاربردهای مخابراتی تراهرتز؛ استفاده از تکنیک معادلات انتگرالی حجمی/ سطحی ترکیب شده با میدانهای الکتریکی / مغناطیسی به منظور تحلیل سریع آنتنها و ادوات مایکرواستریپ / موج‎بر مجتمع درون زیر لایه (SIW) ؛ تجزیه و تحلیل حوزه زمانی آنتن‎های ویوالدی اصلاح شده؛ آموزش انتشار خطوط انتقال و انعکاس موج تخت با استفاده از ابزارهای نرم افزاری؛ مدلهای برنامه ریزی شبکههای رادیویی و انتشار برای شبکه های ارتباطی بی سیم شهری و داخلی؛ هندسه چند بیضی از پراکندگی در مدل سازی اثر انتشار در گیرنده؛ پراکندگی گذرا فوق پهن باند و کاربرد آن در تشخیص خودکار هدف؛ انتشار ناهمسان‎گرد امواج الکترومغناطیسی؛ پراش منبع خطی مغناطیسی توسط یک پله PEMC در محیط اتلافی» پرداخته است.
علاقمندان می‎توانند جهت خرید کتاب به سامانه انتشارات دانشگاه کاشان به آدرس https://pub.kashanu.ac.ir مراجعه فرمایند.