پرداخت پنج میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان دانشگاه کاشان

۰۴ دی ۱۳۹۱ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۲۷۶ اخبار دانشگاه
معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: چهارمیلیارد و 870 میلیون ریال تسهیلات وام‌های تحصیلی، مسکن و وام شهریه در نیمسال اول سال تحصیلی 92-91 به دانشجویان این دانشگاه پرداخت شده است.

دکتر مهدی شبانی نوش‌آبادی افزود: با پیگری‌های بعمل آمده با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طی این مدت مبلغ دو میلیارد و 900 میلیون ریال تسهیلات وام‌های تحصیلی و مسکن به تعداد 830 نفر از دانشجویان دوره روزانه این دانشگاه پرداخت شده است.

وی، همچنین به پرداخت یک میلیارد و 970 میلیون ریال تسهیلات وام شهریه به دانشجویان اشاره کرد و اظهار داشت: این میزان وام را نیز حدود 320 نفر از دانشجویان دوره شبانه این دانشگاه در مقاطع تحصیلی مختلف دریافت کرده‌اند.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: میزان تسهیلات در این نیمسال نسبت به سال قبل 50 درصد افزایش یافته است و صد در صد اعتبارات تخصیص یافته در این بخش جذب و پرداخت شده است.

دکتر شبانی، به میزان هزینه غذا و خوابگاه دانشجویان اشاره کرد و یادآورشد: هزینه ژتون غذا و اجاره بهای خوابگاه برای هر دانشجوی روزانه برای یک نیمسال تحصیلی به صورت میانگین حدود یک میلیون و 750 هزار ریال می‌باشد.