دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی دانشگاه کاشان برگزار کرد؛

دوره تخصصی اصول و مبانی کارآفرینی (مسیر آینده من)

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۴ کد : ۲۲۷۲۱ اخبار دانشگاه

نخستین جلسه از کلاس و دوره تخصصی اصول و مبانی کارآفرینی با همکاری دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی در روز سه شنبه 16 آبان 1402 با حضور دانشجویان و علاقمندان و فعالین حوزۀ کارآفرینی و اساتید با سخنرانی جناب آقای دکتر علی سعیدی (مدرس درس و دوره، کارآفرین ملی و خیر آموزشی) برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم مالی مدیریت و کارآفرینی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این دوره را فراهم کردن زمینه آشنایی دانشجویان و دانش آموختگان با مفاهیم درست کارآفرینی و اشتغال ذکر کرد و گفت: در این نشست به مباحث مقدماتی کارآفرینی، تعاریف کارآفرینی و اهمیت آن و ویژگی‌های کارآفرینان پرداخته شد.

دکتر علی فرهادیان افزود: همچنین مباحثی مانند ویژگی‌ها و تیپ‌های شخصیتی کارآفرینان، فرآیند ایده‌یابی و راه‌اندازی کسب و کار و الزامات آن، تأمین سرمایه و بودجه برای ایجاد کسب و کار و استارتاپ ها، مباحث مربوط به شکاف موجود در ارتباط میان صنعت و دانشگاه، لزوم پرورش افراد متخصص و کارآفرین براساس بازار توسط دانشجویان و استاد مورد سوال و پاسخ قرار گرفت.
دومین جلسه  روز سه شنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۴ برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: کارآفرینی دانشجویان دوره دانشگاه جلسه مباحث