ایمان معیار مهم انتخاب برتر سیاسی است

۲۹ آذر ۱۳۹۱ | ۱۷:۵۸ کد : ۲۲۶۴ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: ملاک اصلی منتخب مردم بایستی ایمان باشد.

حجت الاسلام عباس خادمیان در مسجد دانشگاه در جمع دانشجویان به معیارهای انتخاب برتر سیاسی در نگاه قرآن اشاره کرد و اظهار داشت: ایمان، عمل، حق گرایی در گفتار و عمل از جمله معیاریهای انتخاب برتر سیاسی در نگاه قرآن است.

وی، صبوری و اقتدار در مقابل مشکلات و نترسیدن از دشمن را از دیگرمعیارهای انتخاب برتر سیاسی از منظر قرآن ذکر کرد و افزود: کسی که به عنوان نماینده از طرف مردم انتخاب می شود بایستی نترس و مجری حق باشد و به صبر تمسک جوید.

حجت الاسلام خادمیان، با اشاره به اینکه این معیارها علاوه بر زندگی شخصی در زندگی اجتماعی افراد نیز بایستی مورد توجه قرار گیرد خاطر نشان کرد: اگر فردی بالاترین تخصص را هم داشته باشد باید ایمان و عمل را سرلوحه امور خود قرار دهد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان یادآورشد: فرد منتخب مردم نباید به دلیل روابط، حق را زیر پای گذارد و بایستی عدالت را در امور خود مورد توجه قرار دهد.