نشست ضرورت فلسفه هنر در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۹ آذر ۱۳۹۱ | ۱۸:۴۳ کد : ۲۲۶۲ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته پژوهش نشست ضرورت فلسفه هنربه همت گروه پژوهش و هنر دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار شد.

به مناسبت هفته پژوهش نشست ضرورت فلسفه هنربه همت گروه پژوهش و هنر دانشکده معماری هنر دانشگاه کاشان برگزار شد.

یکی از استادان فلسفه دانشگاه تهران در این نشست، یافتن ماهیت هنر را لازم دانست و گفت: بایستی درباره هنر شانی را قائل شویم که  بلندمرتبه و در خور اندیشه باشد.

دکتر سید موسی دیباج با اشاره به اینکه، آن چیزی که هنرمند را هنرمند می سازد نبوغ هنر است افزود: از طریق نبوغ است که ما می توانیم طبیعت را ارتقاء دهیم و مفهوم طبیعت متعالی یابد.

وی اظهار داشت:هنر یکی از نمودها و جلوه‏های بسیار شگفت‏انگیز و سازنده حیات بشری است.

وی، با بیان اینکه، فلسفه از دانش های گوناگون جدا نیست ولی یک امر مهم است خاطر نشان کرد: فلسفه همان دانش و حکمت است و کار فلسفه از آغاز، ناظر برشناخت جامعه است.

به گفته وی، وظیفه فلسفه از یک سو مبتنی بر یافتن ریشه های بنیادین در جهان، هستی و خلقت و انسان و از سوی دیگر تعریف علوم و یافتن اینکه حدود هر علمی چیست و هنر و ساخت هنر چه مفهومی دارد می پردازد.

دیباج در ادامه با بیان این نکته که در دیدگاه عموم فیلسوفان یونانی، انسان از جهان جدا نیست و انسان و جهان یکی و متحد هستند افزود: انسان از دل همین جهان بر می آید و انسان کامل بیرون از طبیعت وضع نشده است.