دانشجویانی که در مسابقات علمی موفق به کسب مقام شده اند

۲۹ آذر ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۷ کد : ۲۲۶۱ اخبار دانشگاه
دانشجویانی که در مسابقات علمی موفق به کسب مقام شده اند

1.   اعضای تیم دانشجویی شهاب به سرپرستی جناب آقای دکتر علیرضا فر جی که در دومین مسابقات کن ست کشور موفق به کسب مقام اول شده اند عبارتند از:

1-1  احمد رضا حدیدی

1-2  بهروز دادخواه تهرانی

1-3  میلاد شیری

1-4 مسعود مدح خوان

1-5  احسان هدایتی

2.   اعضای تیم دانشجوئی توسن به سرپرستی جناب آقای دکتر مرتضی اصغری که در هفدهمین دوره مسابقات کمیکار کشوری موفق به کسب رتبه دوم بخش عملکرد شده اند عبارتند از:

2-1 سپیده رضوانیان

2-2 محسن جملی

2-3 هادی هلاکویی

2-4 سعید کلاهدوزان

3.   اعضای تیم دانشجویی ریاضیات دانشگاه کاشان که در سی و ششمین دوره مسابقات ریاضی کشوری موفق به کسب رتبه هشتم تیمی گردیده و افراد زیر به ترتیب مدال نقره و برنز مسابقات را کسب نمودند.

3-1 آقای رضا کابلی                               مدال نقره

3-2 خانم زینب غلامرضائی                      مدال برنز

4.   اعضای تیم دانشجویی کاسیان به سرپرستی جناب آقای دکتر عبداله ایران خواه که در هفدهمین دوره مسابقات کمیکار کشوری موفق به کسب رتبه سوم بخش عملکرد شده اند عبارتند از:

4- 1 احمدرضا افضل نیا

4-2  آرش شفائی

4-3  مجتبی عبدالهی

4-4  احسان معینی

5.   سرکار خانم فاطمه کریمی اره کمر فارغ التحصیل کارشناس ارشد رشته پژوهش هنر که پایان نامه ایشان با راهنمایی آقای دکتر امیر چیت سازیان و مشاوره جناب آقای مهندس حسن عزیزی رتبه دوم کشوری را کسب نموده اند