برگزاری مراسم بزرگداشت حافظ در دانشگاه کاشان

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۴ کد : ۲۲۵۶۴ اخبار دانشگاه

مراسم بزرگداشت حافظ به  همت مدیریت ارتباطات فرهنگی و  گروه زبان و ادبیات فارسی در تالار دانشکده ادبیات در تاریخ دوشنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
در این نشست، اهل شعر و ادب به همراه علاقمندان زبان و ادبیات فارسی در فضای مفرح و دوستانه گرد هم آمدند تا به نقش بی بدیل حافظ در غنای ادبیات فارسی بپردازند.

این نشست با خوشآمدگویی دکتر فاطمه سادات طاهری، مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی، آغاز شد.
 در این راستا، دکتر علیرضا فولادی، دانشیار زبان و ادبیات فارسی، طی یک سخنرانی به روش شناسی شعر حافظ پرداختند و به غزلیات حافظ به منزله غزلیات حکمی پرداختند.
در ادامه، مقوله چندصدایی در اشعار حافظ بررسی و سپس به ظرافت های کلامی اشعار وی پرداخته شد.
سپس این نشست با نواختن قطعاتی از موسیقی سنتی و اشعاری از حافظ ادامه یافت. در پایان، دکتر رضا شجری، دانشیار زبان و ادبیات فارسی، به شرح غزلی از حافظ پرداختند.
به یمن این بزرگداشت، دکتر امیرحسین سول نیا، ریاست محترم دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی، تالار دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی را به نام «تالار حافظ» نامگذاری کرد.

کلید واژه ها: ادبیات زبان ادبیات دانشکده ادبیات ادبیات فارسی حافظ فارسی زبان ادبیات فارسی زبان دکتر نشست