سه شرکت فناور دانشگاه کاشان برتر استان اصفهان معرفی شدند

۲۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۴:۱۹ کد : ۲۲۵۶ اخبار دانشگاه
رییس مرکز رشد دانشگاه کاشان، از معرفی سه شرکت مستقر در این مرکز به عنوان فناور برتر سال 91 استان اصفهان خبر داد.

سید حسین اجتهد افزود: در جشنواره ی معرفی پژوهشگران برتر استان اصفهان از "رضا الهامی" مدیر عامل شرکت طره نگار نوین کاشان که به "طراحی فرش دستباف و ماشینی توسط نرم افزارهای تخصصی" فعالیت دارند به عنوان طرح ویژه برگزیده استان اصفهان معرفی و از ایشان تجلیل شد.

وی اظهار داشت: در این مراسم همچنین از "احسان بلور کاشانی" مدیر عامل شرکت هوپادگستر صنعت کاشان با طراحی "تولید دستگاه کنترل هوشمند موتور خانه ها" تقدیر و طرح ایشان به عنوان ویژه برگزیده  سال 91 معرفی  شد.

وی خاطر نشان کرد: در جشنواره معرفی فناوران برتر استان اصفهان امسال همچنین طرح  "تولید شوینده اسیدی بی بو و مایعات دستشویی، ظرفشویی و آب سفیدکننده" شرکت نام آوران جوان کاشان به مدیرعاملی "مهدی شجری" به عنوان ویژه برگزیده معرفی و از ایشان تجلیل شد.

هشتمین جشنواره فناوری و پژوهش استان اصفهان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور استاندار و جمعی از مسئولان این استان برگزار شد.

در مرکز رشد دانشگاه کاشان 21 شرکت فناور به فعالیت مشغول هستند.