حجت الاسلام خادمیان: تقوا لازمه حفظ فرهنگ ایثار و شهادت است

۲۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۴:۱۶ کد : ۲۲۵۵ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: تقوا و خلوص نیت لازمه حفظ و ارتقاء فرهنگ ایثار و شهادت است.

حجت الاسلام عباس خادمیان در دیدار با اعضای کانون ایثار دانشگاه کاشان اظهار داشت: آنچه نظام مقدس جمهوری اسلامی را حفظ کرده و توانسته مایه عزت، افتخار و سربلندی اسلام در شرایط کنونی در دنیا باشد شهدا و خانواده شهداست.

وی افزود: شهدا درس دیروز، امروز و فردای ما هستند که بایستی از الگوپذیری از آنها و صبر و استقامت خانواده های آنها در جهت پیشبرد اهداف اسلامی تلاش کنیم.

وی، حفظ فرهنگ بسیج، ایثار و شهادت و ترویج آن در جامعه را یکی از ماموریت های کانون ایثار برشمرد و خاطر نشان کرد: در این شرایط بحرانی جنگ نرم و تحریم ها توجه و اهتمام ورزی به فرهنگ ایثار و شهادت انقلاب اسلامی ایران را بیمه می کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان عنوان کرد: همه ما مدیون مجاهدت های شهدا، رزمندگان اسلام و ایثارگران هستیم و باید هرچه بهتر آنان را به جامعه معرفی کنیم.