دکتر محسن نیازی پژوهشگر برتر کشور لوح تقدیر وزیر علوم را دریافت کرد

۲۶ آذر ۱۳۹۱ | ۱۸:۱۴ کد : ۲۲۴۸ اخبار دانشگاه
دکتر محسن نیازی عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه کاشان در سیزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال 91 به عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم انسانی معرفی و لوح تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را دریافت کرد.

در متن این تقدیر نامه آمده است: برپایی تمدن نوین اسلامی که از اهداف انقلاب اسلامی ایران بوده و در قالب سبک زندگی اسلامی متبلور می شود در سایه تلاش متفکران، پژوهشگران و نوآوران عرصه علم و فناوری تحقق یافته و در زمره فعالیت های ماندگار و نشانگر عزم و همت والای فرهیختگان نظام مقدس جمهوری اسلامی برای پیشرفت همه جانبه کشور است.

دکتر کامران دانشجو در این متن ادامه داده است: از درگاه الهی دوام توفیقات روزافزون شما را در سایه توجهات خاصه حضرت بقیه الله الاعظم «ارواحنا فداه» و پیروی از منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مسئلت می نمایم.

این مراسم که روز گذشته در تالار ابوریحان شهید بهشتی تهران با حضور دکتر رحیمی معاون رییس جمهور و معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد دکتر محسن نیازی برای دومین بار به عنوان پژوهشگر برتر معرفی و از خدمات ایشان تجلیل شد.

از این استاد برگزیده تاکنون 47 مقاله در مجلات معتبر داخلی و 70 مقاله در همایش‌های ملی به چاپ رسیده است.

تعداد کتاب‌های تالیفی دکتر نیازی 38، کتابهای ترجمه 9 و پژوهش‌ها و تحقیقات 57 مورد می‌باشد.