معرفی استادان دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگران برتر استان اصفهان

۲۶ آذر ۱۳۹۱ | ۱۶:۳۲ کد : ۲۲۴۶ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: 11 نفر از استادان این دانشگاه به عنوان پژوهشگران برتر استان اصفهان انتخاب شدند.

دکتر مجید منعم‌زاده اظهار داشت: در گروه فنی و مهندسی دکتر "علی قربان‌پور" ، دکتر"مهران رضایی" و دکتر "حسن بخشنده" به عنوان پژوهشگر برتر استان انتخاب شدند.

وی افزود: دکتر"محمد الماسی" نیز به عنوان پژوهشگر برتر استان اصفهان در گروه علوم پایه معرفی شد.

وی، دکتر "امیر حسین چیت‌سازیان"، دکتر "عباس اکبری" و دکتر "احمد اکبری" را به عنوان پژوهشگران برتر استان اصفهان در گروه معماری و هنر ذکر کرد.

وی خاطر نشان کرد: در گروه علوم انسانی نیز دکتر "عباس زارعی" و دکتر "محمدرضا تمنایی‌فر" انتخاب شدند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان یادآورشد: در این دوره  پروفسور"مسعود صلواتی نیاسر" نیز به عنوان بالاترین شاخص h ایندکس معرف شد.

لازم به ذکر است دکتر "مجید منعم‌زاده" نیز به عنوان مدیر نمونه پژوهشی استان اصفهان در سال 91 انتخاب شده است.