دکتر محسن نیازی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان پژوهشگر برگزیده کشور

۲۲ آذر ۱۳۹۱ | ۱۶:۳۲ کد : ۲۲۴۴ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: دکتر محسن نیازی مدیر گروه علوم اجتماعی و عضو هیات علمی این دانشگاه به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری سال 91 در گروه علوم انسانی معرفی شد.

دکتر مجید منعم‌زاده اظهار داشت: این استاد نمونه در سال 87 نیز به عنوان پژوهشگر برتر کشوری در گروه علوم انسانی معرفی شده است.

به گفته وی، از این پژوهشگر برتر در سیزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.

سیزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر، روز شنبه بیست و پنجم آذرماه از ساعت 7:30 تا 14 در محل مجموعه همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است دکتر محسن نیازی این عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در چند سال پیاپی به عنوان پژوهشگر نمونه استان و پژوهشگر برگزیده، برتر و نمونه  دانشگاه  نیز معرفی شده است.

از این استاد برگزیده تاکنون 47 مقاله در مجلات معتبر داخلی و 70 مقاله در همایش‌های ملی به چاپ رسیده است.

تعداد کتاب‌های تالیفی دکتر نیازی 38، کتابهای ترجمه 9 و پژوهش‌ها و تحقیقات 57 مورد می‌باشد.