کرسی آزاداندیشی «مدرنیسم، مدرن نیست» در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۲ آذر ۱۳۹۱ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۲۴۰ اخبار دانشگاه
کرسی آزاداندیشی با موضوع هنر، سنت، مدرنیته، انسان ایرانی،«مدرنیسم مدرن نیست» در دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این نشست که با استقبال زیاد دانشجویان همراه بود استادان فتحعلی قشقایی‌فر، دکتر محسن جاوری، دکتر ستار صادقی و فرشاد میرسپهوند مباحثی را درخصوص این موضوعات ارائه کردند و به پرسش‌های دانشجویان پاسخ دادند.

دبیر برگزاری کرسی‌های آزادندیشی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این کرسی‌ها را پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب و حمایت و ترغیب دانشجویان برای حضور در عرصه علمی دانست و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه محل تولید علم، فکر و اندیشه است باید از ایده‌های دانشجویان در راستای ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه بهره برد.

دکتر مهران سهراب‌زاده اظهار داشت: هرگاه فضای مناسب برای تولید فکر در جامعه دانشگاهی شکل بگیرد سرعت روند تولید علم در مباحث علوم انسانی و جامعه‌شناسی افزایش می‌یابد.