حجت‌الاسلام پور سیدآقایی: فرهنگ عاشورا زمینه‌ساز فرهنگ انتظار است

۲۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۶:۵۷ کد : ۲۲۳۷ اخبار دانشگاه
استاد حوزه و دانشگاه و مدیر موسسه آینده روشن گفت: فرهنگ عاشورا، زمینه‌ساز فرهنگ انتظار است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مسعود پورسیدآقایی در نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه کاشان اظهار داشت: فرهنگ عاشورا بدون تردید موثرترین و پایدارترین عنصر فرهنگ‌ساز برای شیعیان و تمامی انسان‌های آزاده عالم است.

وی افزود: هدف حضرت مهدی (عج) و امام حسین(ع) احیای دین و جلوگیری از انحطاط ارزش‌ها بوده است.

وی انتظار را ثمره کربلا بیان داشت و خاطر نشان کرد: بدون کربلا انتظار بی‌معناست و انتظار بی‌عاشورا انتظار بی پشتوانه است.

مدیر موسسه آینده روشن، عاشورا را محک و میزانی برای سنجش خود و جامعه ذکر کرد و اظهار داشت: کربلا دانشگاه بزرگی است با کلاس‌ها و درس‌های بسیار که ابعاد و آموزه‌های این دانشگاه تاثیر به سزایی در زندگی و جامعه دارد.

حجت‌الاسلام پورسیدآقایی یادآورشد: بایستی در جهت تبیین حرکت عاشورا و نیز برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم عاشورا و معرفی اسوه‌های جاویدان آن تلاش دو چندان کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه، به شخصیت وجودی امام سجاد(ع) اشاره کرد و افزود: تولد دوباره اسلام مدیون امام سجاد(ع) است و اگر ائمه شیعه نبودند چیزی از اسلام باقی نمی‌ماند.

حجت‌الاسلام پورسیدآقایی، پیروی از امام و رهبری را ضروری دانست و گفت: هر کسی که با امام نور بیعت نکند گرفتار امام نار می‌شود.