دیدار هیات رییسه دانشگاه کاشان با جانباز گلی

۲۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۶:۵۹ کد : ۲۲۳۶ اخبار دانشگاه
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و جانبازان گرانقدر، هیات رییسه دانشگاه کاشان از خانواده جانباز ماشاءالله گلی دیدار کردند.

رییس دانشگاه کاشان، در این دیدار ضمن گرامیداشت زحمات ‌بی‌پایان تمامی شهدا، جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس گفت: جانبازان و خانواده‌های ایثارگران، یادگاران و سند افتخار نظام جمهوری اسلامی هستند.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: اگر یاری و فداکاری شما جانبازان نبود، امروز شاهد این همه عظمت و عزت و سربلندی برای مردم شریف ایران اسلامی نبودیم.

وی، با اشاره به اینکه اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا و ایثارگری‌های شما جانبازان و خانواده‌هایتان است خاطر نشان کرد: اگر امروز در سرتاسر دنیا یک تحول جدی بیداری اسلامی ایجاد شده است، به برکت فداکاری شماهاست.

رییس دانشگاه کاشان ابراز امیدواری کرد که یاد شهدا و ایثارگران، همواره در اذهان ما زنده بماند و  فرهنگ شهادت و دفاع مقدس به نسل‌های آینده منتقل شود.