پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت رحلت حجت‌الاسلام و المسلمین حاج شیخ عباس نصیری

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۲۳۵۸ اخبار دانشگاه

خبر درگذشت عالم متعهد و روحانی جلیل‌القدر حجه‌الاسلام و المسلمین " آقای شیخ عباس نصیری" امام جمعه محترم سفید شهر موجب تالم و تاثر خاطر فراوان گردید. این روحانی صادق و تلاشگر و از خدمتگزاران لایق نظام، در طول سالیان با همتی والا و تحسین‌برانگیز گام‌های بلندی در نشر و تدریس معارف اسلامی برداشت.

نقش ویژه و اثرگذار ایشان در جایگاه مقدس امامت جمعه در تقویت باورهای مذهبی و ترویج روحیه ولایت‌‌مداری در حافظه تاریخی مردم شریف منطقه سفید‌شهر ماندگار و حق بزرگ ایشان در ترویج معارف اسلامی فراموش ناشدنیست.

اینجانب فقدان آن عالم ربانی را به محضر حضرت ولی‌عصر( ارواحنا فداه)، نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کاشان و خانواده بزرگوار ایشان به ویژه اخوان نصیری و داماد گرامیش جناب دکتر ساداتی نژاد تسلیت عرض می‌نمایم. از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان و بیت محترم ایشان صبر جمیل و اجر جزیل مسالت دارم.

کلید واژه ها: جمعه محترم ویژه سفید امام نصیری