نمایشگاه آثار جمعی اساتید دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۲۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۲۳۵ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، از برگزاری نمایشگاه جمعی استادان این دانشکده به مناسبت هفته پژوهش خبر داد.

دکتر علی عمرانی‌پور افزود: در این نمایشگاه آثار پژوهشی، تحقیقاتی و هنری استادان گروه‌های مختلف این دانشکده ارائه می‌شود.

وی، باستان‌شناسی، پژوهش و هنر، صنایع دستی، فرش، معماری و هنر اسلامی را از گروه‌های دانشکده معماری و هنر این دانشگاه ذکر کرد و اظهار داشت: در این نمایشگاه همچنین آثاری از خلاقیت‌های استادان در رشته‌های صنایع دستی و هنرهای سنتی، معماری، فرش، گلیم، منبت‌کاری، سفال و سرامیک و دیگر آثار هنری ارائه می‌شود.

دکتر عمرانی‌پور، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه توانمندی‌ها وخلاقیت‌های استادان  این دانشگاه جهت بهره‌گیری و افزایش سطح دانش علمی و قدرت تجسم دانشجویان معماری و هنر ذکر کرد.

این نمایشگاه از بیست و هفتم ماه جاری تا چهارم دی ماه سال جاری در نگارخانه دانشکده معمار و هنر ساختمان دکتر اسلامی برای بازدید علاقمندان دایر می‌گردد.