هیات امام جعفر صادق (ع) کارکنان دانشگاه کاشان تاسیس شد

۲۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۲۳۲ اخبار دانشگاه
همزمان با سالروز شهادت حضرت امام زین‌العابدین(ع) هیات امام جعفر صادق (ع) کارکنان دانشگاه کاشان همراه با مراسم عزاداری، مداحی و سخنرانی در مسجد این دانشگاه تاسیس شد.

عضو هیات‌علمی دانشگاه قم در این مراسم از اقدام دانشگاه کاشان در تاسیس این هیات قدردانی کرد و گفت: مساجد پایگاه های معنویت و انسان سازی است و پایه گذاری این هیات در این دانشگاه برای ارتقاء سطح معنوی و روحی دانشجویان تاثیر گذار است.

حجت‌الاسلام دکتر ولی‌اله لونی، به شناخت واقعی امام در ابعاد مختلف تاکید کرد و افزود: امام را علاوه بر اینکه باید شخصیت وجودی خودش را شناخت، بایستی از بیرون و پیرامون آثار و تدابیرش هم مورد توجه و شناخت کافی قرار داد.

استاد نمونه و عضو نخبگان تبلیغی حوزه، پیوند بین امام و امت را راه سعادت انسان‌ها دانست و افزود: در واقع معرفت و شناخت امام زمان علیه السلام و قبول ولایت ایشان و اتصال به ساحت مقدس آن حضرت یعنی رسیدن به حقیقت حق و یافتن آن و رسیدن به سعادت است.

حجت‌الاسلام لونی خاطر نشان کرد: هر منش و گرایشی که بر پایه شریعت استوار شد هیچ موقع دچار لغزش نخواهد شد.

در این مراسم باشکوه مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) سید محمد فاطمی‌کیا با نوای گرم و دلنشین خود در مصیبت خاندان پیامبر گرامی اسلام(ص) به مدیحه‌سرایی پرداخت و در پایان عزاداران با ضیافت ناهار پذیرایی شدند.