اطلاعیه در خصوص گزارش پیشرفت تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

۰۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۵ کد : ۲۲۳۰۰ اطلاعیه ها

1- انتخاب واحد دانشجویان دوره کارشناسی ارشد از ابتدای نیمسال چهارم و دانشجویان دکترا از ابتدای نیمسال پنجم منوط به تایید گزارش پیشرفت تحصیلی توسط استاد راهنما می باشد.

2- دانشجویان دارای شرایط تا پایان 16 شهریور ماه فرصت دارند تا از طریق پرتال پویا نسبت به تکمیل فرم گزارش پیشرفت تحصیلی اقدام نمایند (این مورد از طریق پیامک به اطلاع کلیه دانشجویان رسانده شده است)

3- به محض تکمیل و ارسال فرم توسط دانشجو یک پیامک یادآور به استاد محترم راهنما ارسال می شود تا نسبت به بررسی و تایید/عدم تایید آن اقدام نماید.

4- انتخاب واحد دانشجو منوط به تایید گزارش توسط استاد محترم راهنماست. عدم اقدام (تایید یا عدم تایید) استاد محترم راهنما در خصوص گزارش پیشرفت تا روز قبل از انتخاب واحد به منزله تایید گزارش تلقی خواهد شد.

5- هر گونه انتخاب واحد خارج از بازه انتخاب واحد نیز منوط به تایید گزارش پیشرفت توسط استاد محترم راهنما خواهد بود.