استادان و دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان تقدیر می‌شوند

۱۹ آذر ۱۳۹۱ | ۱۵:۰۱ کد : ۲۲۲۷ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از برگزاری مراسم تقدیر از حدود 300 نفر از استادان نمونه پژوهشی و دانشجویان نمونه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر امیر حسین رسول‌نیا اظهار داشت: این مراسم روز یکشنبه بیست و ششم ماه جاری ساعت 9 صبح در سالن فیض این دانشگاه برگزار ‌‌می‌شود.

وی، تلاوت قرآن مجید، سرود جمهوری اسلامی ایران، سخنرانی رییس دانشگاه(10 دقیقه)، سخنرانی معاون پژوهشی دانشگاه(5دقیقه)، تقدیر از استادان نمونه پژوهشی(15دقیقه)، پذیرایی(10 دقیقه) سخنرانی معاون آموزشی دانشگاه(5دقیقه) و تقدیر از دانشجویان نمونه پژوهشی و آموزشی(30 دقیقه) را از جمله برنامه‌های این مراسم ذکر کرد.

وی خاطر نشان کرد: در این مراسم همچنین از دانشجویان نمونه کشوری، المپیاد، شاهد فرهنگی و ورزشی و همچنین از دانشجویان نمونه آموزشی (رتبه اول و دوم) کلیه رشته‌ها در سال تحصیلی 91-90 تقدیر به عمل می‌آید.