انتصاب دکتر شریف مرادی به عنوان مدیر امور آموزشی دانشگاه کاشان

۲۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۲۲۴۸ اخبار دانشگاه

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه کاشان دکتر کیوان شریف مرادی به عنوان مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب شد.

دکتر عباس کتابی در بخشی از این حکم افزوده است: با عنایت به اینکه مدیریت آموزشی دانشگاه نقش بسیار مؤثری در ارتقاء و رشد کیفیت آموزشی دانشجویان دارد، انتظار می رود در راستای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و گفتمان دولت مردمی با روحیه جهادی و انقلابی، همچنان با دقت نظر، تدبیر و برنامه‌ریزی در انجام بهینه وظایف، نهایت اهتمام را مبذول دارید و نیز تعامل سازنده با دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه را به منظور ارتقاء کیفیت اهداف ترسیم شده در برنامه راهبردی دانشگاه برای آن مدیریت سرلوحه کار خود قرار دهید.

رئیس دانشگاه کاشان در پایان از زحمات ۱۴ ساله آقای دکتر علی نجفی ایوکی مدیر قبلی امور آموزشی دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه آموزشی دانشگاه آموزشی دکتر کیفیت کاشان ارتقاء