پذیرش اولین دوره دانشجویان بورس صنعت شرکت سایپا در دانشگاه کاشان

۲۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۲۲۴۷ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از پذیرش اولین دوره 30 دانشجوی بورس صنعت در شرکت سایپای خبر داد.
دکتر عباس کتابی افزود: در راستای ماموریت‌گرایی و آمایش سرزمین،  با تلاش های صورت گرفته وتوافقات انجام شده پذیرش دانشجوی بورس صنعت سایپا در رشته های مهندس مکانیک و برق از مهر امسال در این دانشگاه آغاز می شود.
وی از جمله اهداف و مزیت‌های اجرای این طرح را مسئولیت‌پذیری و اشتغال پذیری دانشجویان عنوان کرد و افزود: دانشجویان بورس صنعت از همان بدو ورود به دانشگاه با محیط واقعی کسب و کار آشنا شده و حقوق دریافت می‌دارند و بعد از دانش آموختگی نیز در شرکت سایپا استخدام می شوند.
رئیس دانشگاه کاشان  خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح علاوه بر تقویت ارتباط و تعامل مؤثر میان دانشگاه و صنعت، بسترسازی لازم برای ارتقای توانمندی‌های عملی دانش‌آموختگان فراهم می شود.
دکتر کتابی اظهار امیدواری کرد: تا با هماهنگی‌های انجام شده زمینه بورس تحصیلی در دیگر صنایع نیز برای دانشجویان فراهم شود تا دانش آموختگان  بعد از فراغت از تحصیل مشکل اشتغال نداشته باشند.

کلید واژه ها: دانشگاه بورس بورس صنعت دانش صنعت دانشجویان رئیس