اولین دوره پذیرش دانشجوی بورس آموزش و پرورش در دوره‌ ی مشترک دانشگاه کاشان و دانشگاه فرهنگیان

۲۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۳ کد : ۲۲۲۴۴ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از پذیرش دانشجوی دوره‌های مشترک تحصیلی میان دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه کاشان  خبر داد.
دکتر عباس کتابی افزود: با توجه به  انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه کاشان با دانشگاه فرهنگیان، از مهر امسال در ۳ رشته آموزشی ریاضی، آموزش شیمی و آموزش زیست شناسی دانشجو به صورت مشترک با دانشگاه فرهنگیان در این دانشگاه پذیرش می شوند و این دانشجویان  استخدام آموزش و پرورش شده و حقوق دریافت خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد: بر این اساس دانشجویان  پذیرفته شده دروس تخصصی خود را  در دو سال اول تحصیلی در دانشگاه کاشان میگذرانند و پس از آن  ۲ سال دوم  را در دانشگاه فرهنگیان تحصیل می کند.
رئیس دانشگاه کاشان یادآور شد:  دانشجویان در پایان دوره با اخذ مدرک مشترک از سوی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه کاشان، به عنوان دبیر جذب آموزش و پرورش می شوند.