عملیات عایق‌کاری موتورخانه‌ها در دانشگاه کاشان با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال به پایان رسید

۱۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۲:۰۵ کد : ۲۲۲۲۷ اخبار دانشگاه

مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: عملیات عایق‌کاری موتورخانه‌ها در دانشگاه کاشان با اعتبار 30 میلیارد ریال به پایان رسید.

دکتر زهرا جمشیدزاده افزود: در راستای استانداردسازی موتورخانه ها، مدیریت مصرف و جلوگیری از هدررفت گاز، با پیگیری های انجام شده و رایزنی با شرکت گاز استان اصفهان  این مدیریت موفق شد در قالب طرح ملی بهینه سازی موتورخانه ها و مطابق با شیوه نامه اعلام شده از سوی شرکت گاز،  قرارداد عایق کاری موتورخانه ها، لوله های کانال آدم روی تاسیسات و هواسازهای موجود در دانشگاه و دیگر ساختمان های اقماری را تنظیم و به امضای طرفین برساند و عملیات اجرایی آن از اواخر فروردین سال جاری آغاز شد.
دکتر جمشیدزاده  اعتبار تخصیص یافته به این طرح را حدود 30 میلیارد ریال اعلام نمود و افزود: تخصیص و پرداخت این هزینه ها توسط شرکت ملی گاز ایران انجام گرفته است.

لازم به ذکر است که مدیریت مصرف سوخت یکی از شاخص های مدیریت سبز در دانشگاه ها بوده و  با استفاده از نسل جدید عایق های الاستومری EPDM در این طرح 20  تا 30 درصد در مصرف انرژی صرفه جویی می شود.

کلید واژه ها: طرح دانشگاه گاز موتورخانه مدیریت شرکت