حضور شرکتهای پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان در رویداد هم‌افزایی فعالان تولید و اشتغال مردمی خراسان رضوی

۱۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۶ کد : ۲۲۲۱۹ اخبار دانشگاه

شرکتهای فرش گیفت، آینده نگار و البرز ماشین  پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان در رویداد هم‌افزایی فعالان تولید و اشتغال مردمی خراسان رضوی شرکت کردند.

دکتر فرجی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان گفت: این رویداد با هدف معرفی مشاغل تولید کننده به علاقه‌مندان و ارتباط و اتصال مشاغل با یکدیگر از 11 تا 13 مرداد ماه جاری در مشهد  برپا شده است.

این فعالان تولید در غرفه پارک  علم و فناوری دانشگاه کاشان،  آخرین دستاوردها و محصولات خود را ارائه کرده اند.

در این نمایشگاه بیش از ۱۰۰ تولید کننده در ۱۰ عرصه همچون فرهنگی و هنری، خوراکی، فرش و گلیم، مواد غذایی، مواد شوینده‌ ، چرم و چوب در قالب ۵۰ غرفه از سراسر کشور حضور پیدا کرده‌اند.

این نمایشگاه تا دوازدهم مردادماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ در کتابخانه قلم واقع در خیابان آخوند خراسانی میزبان علاقه‌مندان است.

کلید واژه ها: تولید مشاغل فناوری کننده علاقه مندان