راه اندازی مجدد نیروگاه یک مگاواتی CCHP دانشگاه کاشان

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۴۸ کد : ۲۲۲۱۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه کاشان از راه اندازی مجدد نیروگاه یک مگاواتی CCHP دانشگاه کاشان خبر داد.

دکتر زهرا جمشید زاده گفت: نیروگاه CCHP دانشگاه متاسفانه از ابتدای سال ۹۸ بدلیل مشکل فنی از مدار خارج شده و اقدام موثری برای راه اندازی آن در دوره قبل صورت نگرفته و رها شده بود که با تلاش ها و پیگیری های مجدانه کارشناسان حوزه معاونت اقتصادی دانشگاه و مدیریت فنی، و حمایت های معاون محترم اداری و مالی دانشگاه جهت تامین اعتبار لازم، تعمیر و تعویض قطعات این نیروگاه انجام و مجدد راه اندازی شده است.

لازم به ذکر است این نیروگاه ظرفیت تولید توان الکتریکی یک مگاوات را داشته و همزمان قابلیت تولید گرما یا سرما را از بازیافت انرژی حرارتی دارد و می‌تواند نقش موثری در کمک به تامین برق شبکه با توجه به کمبود انرژی الکتریکی داشته باشد.

مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی از تلاش ها و پیگیری های دکتر شهبازیان و مهندس غفارزاده در راه اندازی مجدد این نیروگاه تشکر کرد.

کلید واژه ها: نیروگاه دانشگاه فنی اندازی مجدد مدیر